100.YIL-ÇİĞDEM DOLGU-DUDAK DOLGUSU

blog yazısı ekle !

100.YIL-ÇİĞDEM DOLGU-DUDAK DOLGUSU

ÇIKIK ELMACIK KEMİKLERİ İLE ÇEKİCİLİĞİNİZ TAVAN YAPSIN! – 100.YIL-ÇİĞDEM DOLGU-DUDAK DOLGUSU

Televizyonlarda ya da dergilerde gördüğümüz dünyayı peşinden sürükleyen, güzelliği ve çekiciliği ile büyüleyen hemen tük kadınların ortak noktalarından biri çıkık, yani belirgin elmacık kemikleridir. Çekicilik ile özdeşleştirilmiş olan çıkık elmacık kemiklerine her kadın doğuştan sahip değil tabi ki ama bu asla sahip olamayacağımız anlamına da gelmiyor. Dolgu yöntemi ile her kadın hem de ameliyatsız olarak çıkık elmacık kemiklerine sahip olabiliyor artık.





Sadece elmacık kemikleri için kullanılmıyor dolgu

Dolgu yöntemi elbette yalnızca elmacık kemiklerini belirginleştirmek için kullanılmıyor. Dolgu yöntemi ile dudaklar dolgunlaştırılıyor, çene düzeltiliyor, burunda ve yaşlılık görüntüsüne neden olan yüzdeki çizgilerin ortadan kaldırılmasında da kullanılıyor dolgu yöntemi.

Etkisi 12 aya kadar sürebiliyor

Dolgu yöntemi ile yapılan düzeltmelerin etkisi 8-12 ay arasında kalıcılığını koruyor. Bu sürenin sonunda tekrar uygulama yaptırmak kusursuz görünümü korumak için yeterli oluyor. Siz de çıkık elmacık kemiklerine ya da dolgun dudaklara sahip olmak, yüzünüzdeki çizgilerden kurtulmak istiyorsanız hemen 100.Yıl-Çiğdem polikliniklerine gelin ve dolgu ile hayal ettiğinizden bile güzel bir görünüme kavuşun.