BAHÇELİEVLER-EMEK BOTOKS

blog yazısı ekle !

BAHÇELİEVLER-EMEK BOTOKS

KİM DEMİŞ YÜZÜMÜZDEKİ ÇİZGİLER İLE YAŞAMAYA MECBURUZ DİYE? – BAHÇELİEVLER-EMEK BOTOKS

Biz kadınlar için gençlik ve güzellik bir tutku olsa da geçen yılları durdurmak elimizde değil ne yazık ki. Ama bu geçen yıllara yenileceğimiz ve yüzümüzdeki çizgiler ile yaşamayı kabulleneceğimiz anlamına da gelmiyor çünkü botoks mucizesi sayesinde yüzümüzdeki çizgilerden gayet kolay kurtulabilir ve eskisi kadar genç, güzel göründüğümüz bir hayatın tadını çıkartabiliriz.



Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Botoks neden üretiliyor?

Botoks bazı kişilerin iddia ettiği gibi yılan ya da böcek zehri değil ve clostridium botulinum isimli bir bakteriden üretiliyor. Botoksun yüzdeki çizgileri yok etmesinin nedeni uygulandığı bölgedeki kasların kasılmasını engellemesi. Zira yaşlılık belirtileri yani yüzdeki çizgiler kasılma nedeni ile ortaya çıkıyor.

Botoks ne kadar süre ile kalıcı?

Botoksun kalıcılık süresi kişiye göre değişkenlik göstermekle birlikte ortalama olarak 4-6 ay arasında etkisi sürüyor. Siz de Bahçelievler-Emek polikliniklerine gelerek botoks yaptırabilir ve tekrardan genç, güzel ve çekici görüneceğiniz günlere adım atarak yılların etkisine meydan okumanın tadını çıkartabilirsiniz.