YILDIZ-ORAN PRP CİLT GENÇLEŞTİRME

blog yazısı ekle !

YILDIZ-ORAN PRP CİLT GENÇLEŞTİRME

SÖZ KONUSU GENÇLEŞMEKSE PRP CİLT GENÇLEŞTİRME SİZİ BEKLİYOR – YILDIZ-ORAN PRP CİLT GENÇLEŞTİRME

Son zamanlarda gençleştirme tedavileri arasında öne çıkan bir uygulama var PRP cilt gençleştirme. Peki, bu uygulama neden bu denli popüler hiç düşündünüz mü? Hemen bu sorunun yanıtını verelim; çünkü PRP cilt gençleştirme hem çok etkili hem de hiçbir yan etkisi bulunmuyor. Yani Ankara'da PRP cilt gençleştirme tedavisi yaptırarak cildinizdeki yaşlılık belirtilerinden kurtulabilirsiniz, üstelik hiçbir yan etki ile karşılaşma riski ile karşılaşmadan!





Ortalama olarak 4 seans yeterli oluyor

PRP cilt gençleştirme tedavisi yalnızca doktorlar tarafından yapılabiliyor ve ortalama olarak 4 seans sonuç almak yani gençleşmek için yeterli olabiliyor. Ancak elbette seans sayısı kişinin cildinin durumuna göre daha az ya da daha çok da olabiliyor ve ortalama olarak 6 ayda bir tekrar uygulama yaptırmak cildin genç görünümünü korumak için yeterli oluyor.

Nerede yaptırılıyor?

Yukarıda da söylediğimiz gibi PRP cilt gençleştirme bir tedavi yöntemi ve sadece doktorlar tarafından yapılabiliyor. Yıldız-Oran polikliniklerine gelerek konunun uzmanı doktorlara PRP cilt gençleştirme tedavisi yaptırabilir ve gençliğinize tekrar kavuşabilirsiniz.