ERYAMAN-ETİMESGUT BOTOKS

blog yazısı ekle !

ERYAMAN-ETİMESGUT BOTOKS

YILLARI DURDURAMAZSINIZ AMA KIRIŞIKLIKLARDAN KURTULABİLİRSİNİZ! – ERYAMAN-ETİMESGUT BOTOKS

Yaşlanmak biz kadınların en büyük korkularından biridir, ancak ne kadar korksak da yılların geçmesine engel olamayız ve bir gün uyandığımızda aynaya bakınca yüzümüzde geçen yılların izleri yani kırışıklıklar ile karşılaşırız. Yılları durduramasak bile yılların yüzümüzde oluşturduğu yaşlılık belirtilerinden yani çizgilerden botoks sayesinde kurtularak hayatımızı çok daha uzun bir süre genç görünerek geçirebiliriz.





Botoks nerede yaptırılıyor?

Botoks bir tedavi yöntemi ve bu nedenle herhangi bir yerde yaptırmak mümkün değil. Botoks yalnızca polikliniklerde ve konunun uzmanı olan doktorlar tarafından yapılabiliyor. Bu nedenle Ankara'da botoks yaptırmak için gitmeniz gereken yer poliklinikler.

Botoks ortalama olarak 4-6 ay süresince etkisini koruyor

Botoks tedavisinin etkisi uygulama yapıldıktan 2 hafta kadar sonra kendini gösteriyor ve kırışıklıkların tekrar belirgin hale gelmesi de ortalama olarak 4-6 ay sonra gerçekleşiyor. Ancak Eryaman-Etimesgut polikliniklerine gelerek düzenli olarak botoks yaptırdığınızda uygulamanın kalıcılık süresi 10 aya kadar uzayabiliyor. Kendinize gençliği ve güzelliği çok görmeyin ve hemen botoks yaptırın!