ERYAMAN-ETİMESGUT AMELİYATSIZ YÜZ GERME

blog yazısı ekle !

ERYAMAN-ETİMESGUT AMELİYATSIZ YÜZ GERME

YÜZÜNÜZÜ GERGİNLEŞTİRMEK İÇİN AMELİYAT OLMANIZA GEREK YOK! – ERYAMAN-ETİMESGUT AMELİYATSIZ YÜZ GERME

Artık yaşlılık belirtilerinden kurtulmak, gergin ve genç bir cilde sahip olmak için ameliyat olmanıza gerek yok, çünkü artık ameliyatsız yüz germe mucizesi var. Ankara'da ameliyatsız yüz germe yöntemi ile eskisi kadar gergin bir cilde kavuşabilir ve aynadaki genç yansımanız ile hayatınızı çok daha mutlu şekilde yaşayabilirsiniz.





Isıtılan kollajen lifleri gerginleşiyor

Ameliyatsız yüz germe cihazının mantığı kollajen liflerini ısıtarak gerginleştirmek şeklinde işliyor. Kollajen liflerinin gerginleşmesi beraberinde cildin de gerilmesini ve sarkıkların, yaşlılık görünümüne neden olan çizgilerin, kırışıklıkların ortadan kalkmasını getiriyor. Ayrıca ameliyatsız yüz germe işlemi esnasında en ufak bir acı ya da ağrı hissi duyulmuyor.

4-6 seansta iş tamam!

Ameliyatsız yüz germe uygulaması ile ortalama olarak 4-6 seans sonunda sonuç alınıyor ve uygulamayı senede bir kez tekrarlatmak cildin gerginliğini korumak için yeterli oluyor. Siz de hemen Eryaman-Etimesgut polikliniklerine gelerek ameliyatsız yüz germe seanslarına başlayın ve gergin cildiniz ile gençliğin tadını çıkartın.