Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırabileceğiniz Ankara Poliklinikleri

Botoks Botox yaptırabileceğiniz Ankara Poliklinikleri

PRP Cilt Gençleştirme PRP yaptırabileceğiniz Ankara Poliklinikleri

Mezoterapi Mezoterapi yaptırabileceğiniz Ankara Poliklinikleri

Dolgu Dolgu yaptırabileceğiniz Ankara Polikilinikleri

Ameliyatsız Yüz Germe Ameliyatsız yüz germe yaptırabileceğiniz Ankara Poliklinikleri

Epilasyon

Botoks

Lazer Epilasyon

Dolgu

Mezoterapi

Blog

Videolar

Doktorlar - Güzellik Uzmanları

Lazer Epilasyon

Lazer Epilasyon

Hijyen ve temizlik sözcüğünü cilt ile bir araya getirdiğinde akla ilk gelen kavram ise cildimizin belli noktalarında oluşan tüyler, ya da diğer bir ifade ile kıllar, bacaklarımızda, kol, koltuk altı, kimi zaman yüzümüzde ortaya istenmeyen görüntüler çıkarıyor ve özellikle kadınlar tatile çıkıp, mayo, bikini giyecekleri dönemlerde bu tüylerden kurtulmak istiyor doğal olarak.

Bu tüyleri ortadan yok etmek için ağda, tıraş etme, tüy dökücü kremler gibi yöntemlere başvuruyoruz.

Son yıllarda ise bu tüy yok etme yöntemleri arasına bir tane daha eklendi ve epilasyon hayatlarımıza girdi. Epilasyon konusunda da teknolojinin ilerlemesi ile beraber ilerlemeler yaşandı ve son teknoloji olarak günümüzde birçok kadın güzellik merkezlerine giderek lazer epilasyon yaptırıyor.

Lazer epilasyon sanılanın aksine sadece kadınların tercih ettiği bir yöntem değil, Günümüzün çağdaş, modern ve yeni bir ifade ile metroseksüel erkekler de bu yöntemlere başvurarak acısız, ağrısız bir biçimde istemedikleri tüylerden kökünden kurtuluyorlar.

Diğer yöntemler ile hatta diğer epilasyon türleri ile de kıyaslandığında lazer epilasyon, son derece ideal bir uygulama ve yine diğer uygulamalar ile kıyaslandığında lazer uygulaması yapıldığından çok daha sağlıklı. Kişi ağda da olduğu tüylerinden canı yanmadan kurtulabiliyor ya da krem kullananların da sık sık söylediği üzere sık sık yeniden ortaya çıkmıyor.

Lazer epilasyon yapılırken tüm bunlara ilaveten uygulamayı yapan cihaz cilde de değmediğinden cilt üzerinde herhangi alerji, tahriş vb. sorunlara da yol açmıyor. Kafaya takılan sorulardan kansere yol açmıyor ve ten renginiz açık bile son derece etkin ve kalıcı sonuçlar veriyor. Lazer epilasyon sadece koyu tenlilere uygulanır diye bir kaide yok zaten adı üstünde lazer bir uygulama.

Elbette tek bir seans ile tüylerden kurtulma olanağı bulunmuyor ve eğer vücut üzerinde tüm tüylerden kurtulunmak isteniyor ise o zaman alanında kendini kanıtlamış bir merkezde 8 seans lazer epilasyon yaptırılması gerekiyor ve bu 8 seans sonrası cildin hangi noktasında olursa olsun tüylerden yüzde 90 oranında kurtulmak mümkün oluyor. Ama bazen erkekler ve ergenlik dönemindeki gençlerde tüylerin yeniden çıkma durumu yaşanabiliyor.

Lazer epilasyon için ideal yaş 18 yaş üzeri olduğundan lazer ile bile olsa 18 yaşından önce yaptırılmasını uzmanlar çok da önermiyor ve tavsiye etmiyor bunu da göz ardı etmemek gerekiyor.

Lazer epilasyon cihazları farklı türlerdedir. Bunlardan bir tanesi olan ve alanında ilklerden olan Alexandrite lazer cihazı ile yapılan uygulamalarda biraz acı hissedilmektedir. Sayısız doktor ve uzman tarafından kullanılan ve ütüleme sistemi denilen ışık bazlı olan Spa SHR cihazında ise ağrısız, acısız, operasyonlar gerçekleşir. Süre olarak da diğerleri ile kıyaslandığında zaman yarı yarıya azalır. Diode lazer cihazları ise ince kıllarda kullanılması gereken bir cihazdır. Yüz bölgesi için kullanılabilecek olan bir cihazdır.

Fiyatlar ise hem kurumlara göre, hem tüyün cinsine ve uzunluğuna, hem de kaç seans olduğuna göre değişiklikler gösteriyor.

Ankara Poliklinikleri

Ankara Poliklinikleri

İnsan yaşamında aşırı kilolu olma, yaşanan bir kaza veya sağlık durumu nedeniyle bedensel görünümün bozulması da hem güzellik, hem de sağlık açısından ciddi sorunlar doğurabilir. Bunu önlemek mümkün olmasa da, bu durumun yarattığı sorunları ortadan kaldırmak için Ankara poliklinikleri içinde sizin gereksinimlerinize en uygun olanı seçilerek, kısa zamanda doğru çözümler elde edilebilir.

Genel olarak bakıldığında Ankara poliklinikleri oldukça geniş bir alanda çözümler üreten merkezlerdir. Ankara poliklinikleri temelde bu bağlamda akapunktur, altın maske, ameliyatsız yüz germe (gençleştirme), aqualyx ile yağ eritme, boca, botoks, boyun toparlama, burun dolgusu, çatlak bakımı, cilt bakımı, dermapen, dermaroller, diyet, dolgu, dudak dolgusu, dudak kontörü, epilasyon fokuslu ultrason, gögüs dikleştirme, gögüs toparlama, ip ile yüz asma, karboksiterapi, karın toparlama kaş kontürü, lazer epilasyon, lenf drenaj, maske, mezoterapi, mezoterapi-boyun, mezoterapi-saç mezoterapi-vücut, pasif jimnastik, peeling-kimyasal, peeling, popo dikleştirme, prp (plazma), radyo frekans, sigara bırakma usg. (narl), varis tedavisi, vücut bakımı, vücut toparlama, yosun bakımı, yüz dolgusu, zayıflama vb. pek çok alanda hem sağlıklı, hem de güzel olabilme adına hizmet veren hijyenden, kaliteden ödün vermeyen, alanında deneyimli, eğitimli uzmanların çalıştığı merkezlerden gereksinim duyulan tüm alanlarda ilgili hizmetler rahatlıkla ve güvenle alınabilir. Elbette yukarıda belirtilen hizmetlerin hepsi bir merkezde olmayabilir ya da bunun dışında da verilen hizmetler olabilir ama tüm bunlar tamamen polikliniğe göre farklılıklar arz eder.

Ankara poliklinikleri içinde hangisine gidilirse gidilsin, size en doğru hizmetlerin verildiğini zaten gidenler biliyor ve gidecek olanlar da görecekler öyle ki ameliyatsız yüz germe gibi bir işlem de en modern, en yeni tekniklerin uygulandığı pek çok merkez karşımızda ve bunlar içinde tercih yapmak noktasında zorlansanız bile sayfalarımızdan alacağınız bilgiler için size en yakın merkezde, en doğru çözümü sunabilecek bir adresi rahatlıkla ve en uygun fiyat aralığında bulmanız kolayca mümkün.

Tüm bunların yanında Ankara poliklinikleri tam da böyle bir merkezde olması gerektiği gibi dünya normlarında çalışıyorlar ve alanlarında adeta önderlik yapan koşullara imza atıyor. Mutlak müşteri memnuniyetinden, güler yüzlü hizmet anlayışından ödün vermeyen poliklinikler hem Ankara'nın, hem de ülkemizin gurur oluyor ve bu alanda çok sayıda insanın sırf bu hizmetleri almak için kentimize gelmesine vesile oluyorlar.

Eğer alnınızdaki kırışıklıklardan şikâyetçi iseniz yaptıracağınız operasyon sonrası yüzünüzde duygu kayıpları olacak gibi bir endişe duymanıza gerek yok. Aynı şey burun estetiği ve diğer uygulamalar için de geçerli. Üstelik tüm bu merkezlerde öncelikle sizlerin beklentilerini dinleniyor, daha sonra gerekli cilt analizleri yapılarak sizlere en doğru çözümler, en seri biçimde sunuluyor. Duruma da tamamen güzellik ve sağlık noktasından bakılıyor.

Tüm bu hizmetlerin fiyatları ise elbette yapılan işleme, firma politikasına, seans süresine ve diğer faktörlere göre değişiyor. O yüzden Ankara poliklinikleri aynı hizmeti verseler bile karşınıza farklı rakamlar çıkar ki, bu da son derece normal bir olgudur.

Botoks

Botoks

Geçen yıllarda içinde biyolojik saat gereği hücre yenilenmesi durduğundan bir süre sonra yani ortalama olarak 30 yaş civarında cilt yapılanması tamamlandığından, cilt üzerinde geçen yılların izleri ortaya çıkmaya başlar ki, ilk olarak özellikle kaşlarını çatarak konuşanlar da kaş arasında mimik çizgileri ilk kendisini gösteren olgudur ama yıllar biraz daha geçtikçe, kırışıklıklar, sıkılık kayıpları, lekeler kendini göstermeye başlar ki, cilt üzerinde oluşan bu sorunlar için kozmetik, estetik ve estetik müdahale olmadan yapılabilecekleri son yılların en gözde yöntemi hiç şüphe yok ki botoks.

Botoks nedir bilmeyenler için açıklamak gerekir ise ki aslında çoğumuz biliyoruz ama olsun, Vikipedia'da yapılan açıklama şöyle: "Botulinum toxin kelimesinden kısaltılmış, özünü bir bakterinin oluşturduğu proteindir"

Bu protein yüz üzerinde geçen yılların izi olan yerlere enjekte edilerek, yani dolgu yapılarak geçen yılların izi botoks sayesinde silinir ama botoks uygulamasının son yıllarda çok daha başka faydaları olduğu da keşfedilmiş durumdadır.

Örneğin botoks terleme sorunu yaşayan insanlar için ve terlemeye bağlı oluşan kokudan muzdarip kadın ve erkeklerin adeta kurtarıcısı durumda zira koltuk altına tek seans olarak bu uygulama yapıldığı zaman terleme ve terlemeye bağlı oluşan kötü kokuların önüne geçmek mümkün. Yani botoks özel bir uygulama yöntemi.

Çok iyi uygulamalar yapıldığında yüz ifadesini kaybetmiyor ama gördüğümüz öyle kötü uygulamalar da var ki, insanlar hem botoks yapıldığını anında anlıyor, hem ortaya son derece çirkin bir görüntü çıkıyor, hem de yüzdeki tüm ifadeyi alıyor ki, bu yüzden bu uygulama yaptırılmadan önce mutlaka alanında deneyimli, doğru referansları olan bir merkeze gidilmeli ve örneklemler alınmalı ki, sonrasında ortaya istenmeyen bir görüntü çıkmasın.

İyi bir botoks, aslında yüzde hiç böyle bir uygulama yapılmamış gibi durandır unutmayın. Bugünlerde bu uygulamayı yaptırmayı düşünüyor iseniz, öncelikle doğru bir uzman ve merkez bulmalı, bunun yanında cildinizin böylesi bir maddeye alerjisi var mı, yok mu öğrenmelisiniz. Sonuçta vücuda başka bir madde enjekte edilecek, belki de teniniz bunu kabul etmeyecek, o yüzden rastgele sırf yılların izini silmek için böylesi uygulamalara gidilmemeli.

Bir diğer önemli husus ise piyasada merdiven altı çalışan firmaların çokluğu, bu tür firmalar işi ucuza getirmek uğruna gerçek malzemeler kullanmadığından aslında yapılan uygulama botoks olmuyor, o yüzden de bu işleme başvurmadan mutlaka kullanılan malzeme sorulmalı ve doğru malzemenin kullanıldığından emin olunmalı.

Botoks nerelere uygulanabilir sorusunun en basit yanıtı başta da belirtildiği gibi, mimik yani alın çizgilerinin oluştuğu yere, bunun yanında alın kırışıklıkları, göz çevresi çizgileri, boyun ve dekolte bölgesindeki yaşlanma belirtileri için de rahatlıkla güvenle uygulanabilir. İdeal olarak yaptırılma yaşı 30 yaş ve üzeridir ve daha öncesinde de gerekli görülür ise yaptırılabilir. Uygulanan miktar ise kişiye uygulanan yaşa göre farklılıklar gösterir. Burada önemli olan kişinin cilt yapısının özellikleridir.

Fiyatlar ise uygulanan miktara ve firma politikasına göre değişiklikler gösterir. Son olarak da botoksun bir süresi olduğu ve belli periyotlar ile bir kere başlandıktan sonra tekrarlanması gerektiği unutulmamalıdır.

Burun Estetiği

Burun Estetiği

Burun estetiği kavramına girmeden önce estetik kelimesini açıklamak gerekirse, estetik kelimesi oldukça geniş kapsamlı ve birçok farklı anlamı olan bir sözcük. Plastik cerrahideki karşılığı ise kelime anlamı olarak insanların bedeni üzerinde kimi sorunların giderilmesi ve kusursuz görünmesi için ilgili bölgede yapılan cerrahi müdahaleye verilen isim.

Günümüzde birçok estetik ameliyat çeşidi var ve kapsam gün geçtikçe genişliyor. İşte bu türler arasında en sık başvurulanlar yöntemlerden birisi de burun estetiği ya da tıbbi söyleniş biçimiyle rinoplasti. Burun estetiği de kendi içinde tamponsuz burun estetiği, kapalı burun estetiği, kırmadan yapılan burun estetiği, endoskopik burun estetiği ve robotik rinoplasti gibi farklı yöntemler ile uygulanabiliyor. Bu uygulamalar burun ameliyatının nedenine göre farklıklar gösteriyor ve hangisinin uygulanacağına tamamen uzman doktor burun estetiğinin yapılma nedenine göre karar veriyor.

İnsanların burun ameliyatına yönelmelerinin temel nedenleri arasında ise doğuştan burunlarında yer alan kemer, nefes alma problemleri, bazı insanların gözlük kullanımı vb. nedenlerle ile burunlarında sonradan ortaya çıkan eğilme, bazı insanların ise genetik olarak ideal bir burun ile doğmaması ya da kişinin hayalindeki buruna sahip olmaması bu tür operasyonları insanların istemesine neden olabiliyor. Kaza vb. durumları söylemeye bile gerek yok elbette ki. Bu tür durumlarda ister istemez yapılıyor zaten.

Burunda yapılan ufak bir değişiklik kişinin yüzünde bambaşka bir görüntü oluşturduğundan tüm estetik operasyonlarda olduğu gibi burun estetiği operasyonunda da başvururken bazı temel noktaları göz ardı etmemek gerekiyor.

Öncelikle kişinin çok özel sağlık problemleri olmadıkça böyle bir operasyona 18 yaşından önce başvurmaması gerekiyor, çünkü kişinin vücut gelişimi 18 yaş tamamlanana dek sürüyor o yüzden tüm estetik operasyonlar kişinin bedensel gelişimini olumsuz etkiliyor. Burun ameliyatı için cinsiyet ayırımı yoktur. Kadın, erkek herkes yaptırabilir.

Bir diğer önemli nokta mutlaka konusunda uzman, kendini kanıtlamış, doğru referansları olan bir estetik cerrahına gitmenin kaçınılmaz olduğu. Gidilen merkez ve yine uygulamayı yapacak olan uzman iyice araştırılmalı, burun estetiği yapılmadan önce daha önce yaptığı uygulamalar hakkında sunumlar istenmeli.

Yani, cerrahi bir müdahale olduğundan olayın tüm yönleri iyice fizibilite edildikten sonra burun estetiği yaptırılmalı.

Burun estetiği deyince karşımıza çıkan diğer uygulamalar ise burun ucu operasyonu, revizyon burun ameliyatı, septum deviasyonudur. Bu müdahale için gidilen pek çok merkezde öncelikle bilgisayarda burun tasarımı yaptırılarak uygulama yaptırılacak kişiye gösterilmekte ve onayı alınmaktadır ki, bu olması gereken bir yöntemdir. Son yılların gözde uygulamalarından birisi de burun estetiği öncesi hastalara gösterilen üç boyutlu yazıcılardan çıkarılan burun formlarıdır.

Teknolojinin ilerlemesine rağmen ameliyatsız burun ameliyatı yoktur. Sadece burun üzerinde yer alan kimi özel durumlar için geçici süre ile uygulanan dolgular mevcuttur ama bunlar burun estetiği olarak adlandırılamaz ve kalıcı çözümler var.

Burun ameliyatı fiyatları, burun yapısına, şekline, nefes alma probleminin olup olmamasına, eğriliğe ve eğrilik oranına, daha önce ameliyat geçirilip geçirilmemesine (revizyon burun ameliyatı olarak adlandırılmaktadır), seçilecek merkeze olarak farklılıklar gösterir.

Son olarak burun ameliyatı sonrasında yüzünde orantı kayıpları yaşamaması ama daha önemlisi solunum ve nefes problemleri, estetik uygulamadan dolayı yaşanmamalıdır.

PRP

PRP

Şimdilik yaşlanmayı durduracak bir keşif yok ama yılların izini silmek için estetik müdahalelere, doğru dermokozmetik ürünlere ve son yıllarda sıkça tercih edilen ameliyatsız yüz germe metotlarına başvurabiliriz.

Nitekim en yeni cilt gençleştirme yöntemlerinin başında PRP geliyor.

PRP "Platelet Rich Plasma-Platelet (trombosit, pıhtı hücresi) yönünden zenginleştirilmiş plazma uygulaması" ismi verilen tedavi yönteminin sözcüklerinin kısaltılması ile ortaya çıkan bir ifadedir.

Her ne kadar PRP sözcüğü bir anda kafanızı karıştırıp, gözünüzü korkutsa da, hatta nedir bu dedirtse bile uygulananlar çok iyi biliyor ki, bu yöntem kişinin kendisinden alınan kan hücrelerinin tekrar kendisine nakledilmesi ile uygulanan bir gençleştirme metodu. Bu işlem sırasında elde edilen serum, mezoterapi gibi minik küçük bir miktarla ve yaygın olarak derinin içine enjekte edilir. Vücuttan alınan kan miktarı genellikle 8 20 cc kan düzeyinde olup uygulanan kişiye göre farklılıklar gösterebilir.

Burada hemen belirtmek gerekir ki, gerek kısa sürede yapılması, gerek son derece doğal bir görünüm vermesi, gerek ise estetik operasyon gerektirmemesi nedeni ile son yıllarda hemen herkesin sıkça rağbet ettiği yöntemlerin en başında gelen bir uygulamadır ve üstelik üstte de belirtildiği gibi uygulama tamamen doğal bir görünüm vermekte hiçbir biçimde belli olmamaktadır.

PRP uygulaması ile sağlanan edilen serumdaki pıhtı hücreleri ve büyüme faktörleri, yeni kolajenin meydana gelmesini, buna ilaveten hücreler arası maddeyi çoğaltarak cildi yenilemek üzere derinin alt dokularına yayılarak oldukça etkili sonuçlar veren bir uygulamadır.

Şimdi buradan aklınıza şu soru gelebilir, yaşa bağlı vücudun birçok yerinde cilt üzerinde yaşlanma belirtileri görülüyor, bu uygulama hangi bölgelere yapılabilir derseniz onun da yanıtı çok belli. Yüz, boyun, dekolte bölgesi, saç dibi, gözaltı, el üstü, bacak üstü, kollar yani cildin en hassas olduğu ve yaşlanma belirtilerinin görüldüğü her yere rahatlıkla uygulanan aynı zamanda sürekli hale gelen gözaltı morluklarına ve lekelere de iyi gelen bir yöntem. Aynı zaman da saçları da canlandırdığı kanıtlanmış olan bir uygulamadır.

Özetle temel uygulama alanları şu şekilde sıralanabilir:

Cildin yenilenmesi

Cilt kırışıklıklarını azaltma

Leke tedavisi

Lazer sonrası cildin iyileşmesini hızlandırma

Saç dökülmesini azaltma

Saç diplerini güçlendirme

Vücudun değişik noktalarında oluşan çatlakların giderilmesi

Vücudun değişik yerlerinde oluşan izlerin giderilmesi için ( Sivilce vb.)

Yukarıdaki verilerden de görüleceği üzere kapsama alanı oldukça geniş. Tüm bunların yanında yaşa bağlı olarak ileri düzeyde kırışıklıklar varsa o zaman PRP sırasında işlemler biraz daha farklılaşıyor ve 3 ile 4 uygulama sonrasında harika sonuçlar elde ediliyor. Bu uygulama sadece kanser hastalarına ve platelet yani trombosit sayısı az olan hastalarda uygulanamıyor ama onun dışında kadın, erkek herkes gerekli olduğuna inandığı zaman bu uygulamadan yararlanabilir.

6 ayda bir uygulanması gereken PRP, toplamda 2 hafta aralar ile 4 seansta biten bir işlemdir. Herhangi bir yan etkisi mevcut değildir. Fiyatlar ise uygulama alanına, seans sayısına ve çeşidine göre değişiklik göstermektedir.

Ameliyatsız Yüz Germe

Ameliyatsız Yüz Germe

Yıllar içinde hücre yenilenmesi durduğundan, buna ilaveten bir de cildin kendi genetik yapısı yani yağlı kuru veya normal bir cilt olması gibi faktörler de eklendiğinde kimilerimizde daha erken, kimilerimiz daha geç ama mutlaka yaşlanma belirtileri baş göstermeye başlıyor ki bu durumda yapılabilecek en doğru uygulamalarından birisi belki de son dönemin gözde yöntemlerinden olan ameliyatsız yüz germe metodu olarak adlandırılabilir.

Ameliyatsız yüz germe son yıllarda sıkça başvurulan bir cilt gençleştirme yöntemi. Yalnız baştan şu noktayı belirtmekte fayda var ki, çok da kolay bir yöntem değil ama bu yöntem uygulanması düşünülüyor ise mutlaka alanında uzman ve kendini kanıtlamış bir doktora yaptırılmalı ve doğru bir merkezde bu işlem uygulanmalı. Bu tür yöntemler özellikle de son yıllarda yeni yeni gündeme geldiği düşünülür ise herkesin yapabileceği bir uygulama değil. Mutlaka deneyim, bilgi, beceri gerektiriyor. Yani ameliyatsız yüz germe deyip geçmemeli.

Genel anlamda ameliyatsız yüz germe uygulamasına baktığımızda cilt üzerinde yaşlanma belirtilerini hafifleten, cilde daha genç bir görünüm veren bir yöntem bu. Dolgu uygulamaları ile Yüz Germe, Yüz Mezoterapisi, Ulthreapy, Thermage, Vshape, Clearlift Lazer, Scarlet S Fraksiyonel, iple Yüz Germe gibi farklı yöntemler uygulanabiliyor.

Tüm bu yöntemler içinde hangisinin en doğru uygulama olduğuna elbette bu işi yapacak olan doktor karar veriyor ve her birinin kendi içinde temel farklılıkları var. Bu farklılıklara göre de etkileri farklı olabiliyor.

Bazılarından kısaca bahsetmek gerekirse, dolgu uygulamaları ile yüz germe metodunda adından da anlaşılacağı üzere cilt üzerinde oluşan kırışıklıkların giderilmesi için kırışıklıkların olduğu yere uygulanan dolgudur. Bunun yanında yaşa bağlı olarak oluşan hacim kayıplarını, yorgun görünüm veren çökük durumları ortadan kaldırmaya yarayan bir yöntemdir.

Bir diğer yöntem olan yüz mezoterapisi ise yüzün belirlenen noktalarına, vitamin, mineral ve amino asittlerinden oluşan maddelerin enjekte edilmesidir. Kısa süren bir uygulamadır ve gençlik açısı olarak da değerlendirmek mümkündür. Gözaltı morlukları, elastikiyet kaybı, pigmentasyon lekeleri için idealdir.

Vshape ameliyatsız yüz germe metodu ise son yıllarda en sıkça tercih edilen yöntemlerden zira en iyi sonuçları verdiğini ve yaşlılık sorunlarından birçoğuna fayda sağladığı kesin.

İple yüz germe metoduna bakıldığında lift etkisi yaratan bu teknikte çok ince olan iğneler içine yerleştirilen PDO isimli ameliyat ipine benzer yapıdaki iplikler kullanılır. Kullanılan bu iplikler bu ince iğneler vasıtası ile cilt altına sarkma, kırışıklık ve sarkma olan bölgelere yerleştirilir. Uygulanan bu iplikler cilt altında kolajen üretimini tetikleyen, kan dolaşımını hızlandırarak cildi tamir etmeye yarayan çok özel ipliklerdir. Zaman içinde iplikler yok alır ama etkisi uzun süre devam eder.Daha ileri yaşlar için ideal olan bir yöntemdir.

Ameliyatsız yüz germe fiyatları ise uygulama türüne, cildin yapısına, hizmeti verecek kurumun fiyat politikası gibi parametrelere bağlı olarak değişiklikler arz eder. Seans süreleri de kimi uygulamalarda fiyatı belirleyen önemli bir faktördür. Örneğin Scarlet S Fraksiyonel Radyo Frekans ile Yüz Germe metodunda kişinin cilt yapısına göre minimum 3, maksimum 6 seans 2-3 hafta arayla uygulanır ve burada seans sayısı fiyatı belirleyen en temel faktörlerdendir.