ERYAMAN-ETİMESGUT DOLGU-DUDAK DOLGUSU

blog yazısı ekle !

ERYAMAN-ETİMESGUT DOLGU-DUDAK DOLGUSU

DOLGU FIRTINASININ RÜZGÂRLARI KADINLARI MÜKEMMELLİĞE TAŞIYOR! – ERYAMAN-ETİMESGUT DOLGU-DUDAK DOLGUSU

Son yıllarda estetik dünyasında kelimenin tam manası ile dolgu-dudak dolgusu fırtınası esiyor ve bu fırtınanın rüzgarları biz kadınları mükemmelliğe taşıyor, üstelik ameliyatsız ve acısız şekilde! Çıkık elmacık kemikleriniz mi olsun istiyorsunuz? Ya da burnunuzun ucunun düşük olduğunu, çenenizin biçimsiz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Belki de dudaklarınızın inceliğinden yakınıyorsunuz ya da yüzünüzde belirmeye başlayan çizgiler canınızı sıkıyor. Üzülmeyin! Tüm bunların çözümü dolguda!





Dolgu için kullanılan hyalüronik asit zarar verme riski taşımıyor!

Dolgu ve dudak dolgusu için farklı malzemeler kullanılsa da günümüzde en fazla kullanılan malzeme hyalüronik asit. Hyalüronik asit vücutta doğal olarak bulunan bir madde, bu nedenle diğer maddelerin aksine ne alerji yapma ne de herhangi hasara neden olma riski bulunmuyor üstelik hyalüronik asit ile yapılan dolgu aynı zamanda cildi nemlendirerek ışıltılı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor!

Dolgu uygulaması öğle arasında bile yapılabiliyor!

Dolgu işlemi ortalama olarak 45 dakika kadar sürüyor. Dolayısıyla siz de bir öğle tatilinizde Eryaman-Etimesgut polikliniklerine gelerek dolgu yaptırabilir ve sıradan bir kadın olarak girdiğiniz poliklinik kapısında muhteşem bir kadın olarak çıkabilirsiniz.