ETLİK-KEÇİÖREN MEZOTERAPİ

blog yazısı ekle !

ETLİK-KEÇİÖREN MEZOTERAPİ

BÖLGESEL YAĞLANMA MI DEDİNİZ? – ETLİK-KEÇİÖREN MEZOTERAPİ

Fazla kilolar biz kadınların deyim yerindeyse ömür boyu süren kabusumuz. Ancak fazla kilolardan bazı yöntemler ile kurtulabilmek mümkün. Oysa söz konusu bölgesel yağlanma olduğunda ne yaparsak yapalım ne yazık ki kurtulmamız mümkün olmuyor. Daha doğrusu olmuyordu, çünkü artık mezoterapi ile vücudun farklı bölgelerinde ortaya çıkan bölgesel yağlanma sorunundan kurtulma şansımız var.





Mezoterapi kişiye özel olarak yapılıyor

Mezoterapi tedavisinin bölgesel yağlar konusunda bu kadar etkili bir çözüm olmasında kişiye özel olarak uygulanmasının rolü çok büyük. Zira mezoterapi uygulanacak kişiye, bölgeye ve soruna göre özel olarak hazırlanan karışımların derinin orta tabakasına enjekte edilmesi mantığına dayanan bir yöntem.

Mezoterapi sadece bölgesel yağlanmada etkili değil

Ankara'da bulunan polikliniklerde uygulanan mezoterapi sadece bölgesel yağlanma konusunda değil birçok farklı sorunun çözümünde de kullanılıyor. Yaşlılık belirtileri, selülitler ve daha birçok sorun için en etkili çözüm yöntemlerinden biri olan mezoterapi yaptırmak için Etlik-Keçiören polikliniklerine gelmeniz ve kendinizi konunun uzmanı olan deneyimli doktorların eline bırakmanız yeterli.