MALTEPE MEZOTERAPİ

blog yazısı ekle !

MALTEPE MEZOTERAPİ

GENÇLİĞE DÖNÜŞ BİLETİ – MALTEPE MEZOTERAPİ

Hangi kadın için gençlik ve güzellik önemli değildir ki. Ama geçen yıllar hem gençliğimizden hem de güzelliğimizden çok şey alıp götürür ve bu da bizleri mutsuzluğa hatta bazen umutsuzluğa sürükler. Oysaki gençliğe geri dönüş bileti sandığımız kadar uzakta değil! Evet, gençliğe dönüş biletimiz son yılların mucizevi uygulaması mezoterapi.



Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Mezoterapi ile cildin kendini yenilemesi sağlanıyor

Mezoterapi seanslarında ortaderiye soruna, uygulanacak bölgeye ve kişiye özel olarak hazırlanan özel karışımlar enjekte ediliyor. Bu karışımlar genellikle bazı ilaçlar, vitaminler ve mineraller gibi maddelerden oluşuyor ve enjeksiyon ile cildin kendini yenilemeye bağlaması sağlanıyor. Böylelikle yani cilt kendini yenilemeye başladığında yaşlılık belirtileri de büyük ölçüde ortadan kalkıyor ya da bu belirtilerde büyük oranda gerileme elde ediliyor.

Biletiniz sizi bekliyor!

Gençliğe dönüş biletiniz Maltepe polikliniklerinde sizleri bekliyor. Hemen gelin ve mezoterapi ile gençliğe dönüş biletinizi alıp yola çıkın. Yenilenmiş cildiniz ile çok daha genç göründüğünüz bir hayat adım atın ve yılları korkmadan, tadını sonuna kadar çıkararak keyifle geçirmenin ayrıcalığını yaşayın!