BİLKENT MEZOTERAPİ

blog yazısı ekle !

BİLKENT MEZOTERAPİ

BÖLGESEL YAĞLARDAN SIKILDINIZ MI? – BİLKENT MEZOTERAPİ

Fazla kilolar biz kadınların korkulu rüyasıdır ve ne yazık ki çoğumuz bu rüyayı görmek zorunda kalsak da diyet, spor gibi yöntemler ile fazla kilolardan kurtulabiliyoruz. Ama söz konusu bölgesel yağlar olunca ne diyet ne de spor yapmak işe yaramıyor ve eğer bölgesel yağlardan kurtulmak için sadece bu yöntemlere başvurursak vücudumuzun diğer bölgeleri zayıflıyor, inceliyor oysaki bölgesel yağlar oldukları yerde duruyorlar. Daha doğrusu duruyorlardı, çünkü artık bölgesel yağlardan kurtulmak için çok etkili bir silahımız var; mezoterapi.





Mezoterapi ile bölgesel yağların erimesi sağlanıyor!

Mezoterapi ile bölgesel yağlanma olan bölgeye kan dolaşımını ve yağ yakımını hızlandırıcı özel karışımlar enjekte ediliyor ve bu yolla bölgesel yağların erimesi sağlanıyor. Elbette bölgesel yağlar için mezoterapi seansları alırken bir yandan diyet ve spor ile desteklemek çok daha etkili sonuçlar alınmasını kolaylaştırıyor.

Ankara'da mezoterapi ile bölgesel yağlardan kurtulabilirsiniz

Bilkent polikliniklerine gelerek bölgesel yağlanmalara karşı mezoterapi uygulaması yaptırarak bu sorundan kurtulabilir ve kendinizi fit ve güzel hissedeceğiniz günlere adım atabilirsiniz.