KALICI MAKYAJ

blog yazısı ekle !

KALICI MAKYAJ

KALICI MAKYAJ İLE MÜKEMMEL KAŞLAR HAYAL DEĞİL! – KALICI MAKYAJ

Kaşlar yüzün en önemli bölgelerinden biridir. Öyle ki kaşlar insanın yüz ifadesini tamamen değiştirebilir ve güzel görünmesine ya da tam tersine direkt olarak etki eder. Bu nedenle özellikle kadınlar için biçimli kaşlara sahip olmak çok önemlidir. Ancak elbette herkes güzel görünen kaşlara sahip olamayabiliyor. İşte kalıcı makyaj kaş burada devreye giriyor ve tüm kadınlara yüzlerine uygun ve muhteşem görünen kaşlara sahip olma şansı sunuyor.




Düşük kaşlar nedeniyle aynalara mı küstünüz?

Kaşlarda en sık karşılaşılan sorunlardan biri düşük olması. Düşük kaşlar estetik olmayan bir görüntünün yanı sıra kişinin surat ifadesinde de bozulmalara neden oluyor. Ancak artık kalıcı makyaj var, dolayısıyla düşük kaşlar yerine yüz tipinize uygun ve muhteşem görünümlü kaşlara hem de uzun süreli olarak sahip olabilirsiniz.

Kaza ve ameliyat izleri ile bozulan kaşlar da sorun olmaktan çıkıyor

Kaşlardaki biçim bozukluğuna yol açan nedenler arasında çeşitli kazalar sonucu ortaya çıkan yaralanmalar da yer alıyor. Kaşlarda bulunan yara izleri de tabi ki şekil bozukluklarına yol açabiliyor. Kalıcı makyaj ile kaçlarda herhangi bir kaza neticesinde oluşan yara izleri nedeni ile ortaya çıkan şekil bozuklukları da yok edilebiliyor.



Doğal kaş rengine uygun makyaj yapılıyor

Kalıcı makyaj kaş uygulamasında doğal olmayan bir görüntü ile karşılaşılma riski bulunmuyor zira kalıcı makyaj yapılırken kaşların doğal rengine uygun pigmentler yani boyalar kullanılıyor. Bu sayede kalıcı makyaj ile yapılan kaşların kişinin kendi kaşlarıymış gibi ve doğal görünmesi sağlanıyor. Bu nedenle kalıcı makyaj ile kaş makyajı yapılırken tercih edilmemesi gereken renklerin başında siyah gelir. Siyah yerine kişinin cilt rengine uygun olmak kaydıyla kahverengi ve tonlarının kullanılması ile çok daha başarılı sonuçlar alınır.

Siz de mükemmel kaşlara sahip olmak istemez misiniz?

Siz de mükemmel kaşlara sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Ankara'da bulunan bir polikliniğe giderek kalıcı makyaj yaptırmak. Kalıcı makyaj ile yüzünüze uygun şekilde ve renkte kaşlara sahip olabilir ve aynaya her baktığınızda gördüğünüz yansıma sayesinde kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.