ETLİK-KEÇİÖREN AMELİYATSIZ YÜZ GERME

blog yazısı ekle !

ETLİK-KEÇİÖREN AMELİYATSIZ YÜZ GERME

SÖZ KONUSU GENÇLEŞMEKSE EN DOĞRU YÖNTEM AMELİYATSIZ YÜZ GERME – ETLİK-KEÇİÖREN AMELİYATSIZ YÜZ GERME

Yüzünüzde ortaya çıkan çizgiler, cildinizin sıkılığını, elastikiyetini kaybetmesi sonucu ortaya çıkan sarkmalar aynalara küsmenize neden oldu ve bunlardan nasıl kurtulabileceğinizi bilmiyor musunuz? Yanıtınız evetse nasıl kurtulabileceğinizi hemen söyleyeyim; tabi ki ameliyatsız yüz germe ile. Ameliyatsız yüz germe artık Ankara'da da uygulanıyor üstelik bu yöntemin ne yan etkisi bulunuyor ne de acı veriyor.



Kısa sürede etkili sonuç

Radyofrekans ve soğuk ultrason ışınlarının bir arada cilde verilmesi ile cildin kollajen liflerinin ısıtılması ve böylelikle sıkılaşma sağlanması mantığı ile çalışan ameliyatsız yüz germe cihazları bu nedenle hiçbir acıya neden olmamakla kalmıyor ayrıca ortalama olarak 4-6 seansta yani oldukça kısa sürede sonuç almayı da sağlıyor. Yani aylarca beklemek zorunda kalmadan gençleşme şansı sunuyor.

Bu yöntemi uzmanlara uygulatmak gerekiyor

Ameliyatsız yüz germe bir medikal estetik tedavi yöntemi ve bu nedenle yalnızca konunun uzmanı olan doktorlar tarafından uygulanabiliyor. Siz de Etlik-Keçiören polikliniklerine gelerek hemen ameliyatsız yüz germe seanslarına başlayabilir ve kısa sürede genç bir cilde sahip olabilirsiniz.