DUDAKLARDA HER DAİM IŞILTI – KALICI DUDAK MAKYAJI

blog yazısı ekle !

DUDAKLARDA HER DAİM IŞILTI – KALICI DUDAK MAKYAJI

Dudaklar kadın yüzünün en dikkat çekici ve güzel bölgesi. Dolayısıyla makyaj denilince akla gelen ilk bölge de dudaklar. Kalıcı dudak makyajı ile dudaklar her zaman mükemmel görünebiliyor. Kalıcı dudak makyajı her an bakımlı ve çekici görünmek isteyen kadınların ilk tercihi.

Kalıcı dudak makyajı acıtmıyor

Kalıcı dudak makyajı hakkında en fazla merak edilen şey uygulamanın acı verip vermediği.





Oysaki tüm kalıcı makyaj uygulamalarından önce uygulama yapılacak bölgeye ağrı kesici, yani lokal anestezi etkili krem ya da jeller sürülüyor ve bu nedenle uygulama esnasında kişi acı duymuyor. Kalıcı dudak makyajı yaptırmak istiyor ama acı çekmekten endişe ediyorsanız içiniz rahat olsun, kalıcı dudak makyajı acısız bir uygulama

İşlem ortalama 1-2 saat arasında sürüyor

Dudağın uyuşturulmasının ardından dudak kontürünün çizilmesi ile bağlayan kalıcı dudak makyajı ortalama olarak 1-2 saat süren bir işlem. Yalnız şunu söylemeden geçmeyelim; kalıcı dudak makyajı 18 yaş altındaki kişilere ve dudak bölgesinde egzama, sedef gibi cilt hastalıkları bulunan kişilere uygulanamıyor.

Nerede yaptırılıyor?

Kalıcı dudak makyajını her hangi bir yerde değil mutlaka Ankara'da bulunan polikliniklerde yaptırmak gerekiyor. Polikliniklerde konunun uzmanı doktorlar tarafından yapılan kalıcı dudak makyajı uygulamasının hiçbir riski bulunmuyor.