IPL FOTO EPİLASYON

blog yazısı ekle !

IPL FOTO EPİLASYON

Lazer epilasyon tedavisinde en önemli başarılar açık tenli ve koyu renkteki tüylere sahip olan kişilere karşı alınmaktadır. Aksi durumlarda lazer epilasyon yeterli sonuçlar verememekte, bu konu üzerinde bilim adamlarının çalışmaları devam etmektedir.

Ipl foto epilasyon tekniği ise, lazer teknolojisinin sürekli olarak gelişmesi ile ortaya çıkmış bir epilasyon tedavi yöntemidir. Yüksek enerjili empülsiyona sahip bir flaş ışığı elde edebilmek için burda da lazerle bağlantılı olan bir ışık demeti kullanılmaktadır.


Bu zamana kadar alışılagelmiş lazer ışınlarının aksine ıpl foto epilasyon teknolojisinde kişiye özel deri özelliklerinin algılanabilmesi mümkündür ve bu sebepten dolayı çok daha az yan etkiyle karışılır. Bu özel etki mekanizması sayesinde lazer epilasyonun aksine her türlü tüy ve deri tipine tedavi uygulanabilmektedir.

Cilde uygun olarak ayarlanmış lazer ışıkları kıl köklerine odaklanıp, diğer çevre dokularına zarar vermeksizin kıl köklerini tahrip etme özelliğine sahiptir. Bu kıl köklerine verilen tahribat sayesinde istenmeyen tüyler kalıcı olarak ortadan kaldırılmış olur.

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Günümüzde istenmeyen tüylerin kalıcı olarak yok edilmesi için kullanılan sistemler arasında en çok kullanılan cihazlar arasında IPL foto epilasyon yer almaktadır.

Amerikan Nannolight IPL cihazları 6 cilt tipine ve 5 tipine güvenli bir şekilde olumlu şekilde uygulanabilmektedir. En zor tüy tipleri olan sarı ve beyaz tüyler üzerinde de etkisi tamamen kalıcı ve güvenlidir.

IPL Foto Epilasyonun Avantajları Nelerdir?

Hastalar üzerinde kalıcı veya uzun dönemli etkiye sahiptir.

Güvenilir bir yöntemdir.

IPL foto epilasyon az ağrılı bir yöntem olduğundan hastalar genellikle tedaviye rahatlıkla ayak uydurabilmektedir.

IPL foto epilasyon hızlı bir tedavi yöntemidir ve çok kısa süre içerisinde vücuttaki tüm tüylerin temizlenmesi mümkündür.

IPL foto epilasyonun cilt üzerinde toksin ya da herhangi alerjik bir yan etkisi bulunmamakla birlikte cildi tahriş etmez, kalıcı yara izleri bırakmaz.

Batık kıllarda, kıl dönmelerinde kullanılan bir tedavi yöntemidir.

IPL foto epilasyonun cilt enfeksiyonu ve bulaşıcı hastalık riski bulunmamaktadır.