YILDIZ-ORAN AMELİYATSIZ YÜZ GERME

blog yazısı ekle !

YILDIZ-ORAN AMELİYATSIZ YÜZ GERME

AYNADA GENÇ BİR YANSIMA İLE KARŞILAŞMAYA HAZIR MISINIZ? – YILDIZ-ORAN AMELİYATSIZ YÜZ GERME

Gün gelip de aynaya baktığımızda sarkık bir cilt ile yaşlılık belirtisi olan çizgiler ile karşılaşmak tüm kadınların ortak korkusudur. Neyse ki artık bizim yaşlanmaktan değil yaşlılığın bizden korkması gerekiyor, çünkü artık Ankara'da ameliyatsız yüz germe tekniği ile yaşlılık belirtileri de yüzümüzdeki sarkmalar da, çizgiler de tarihe karışıyor. Üstelik ameliyat olmadan ve hiç acı çekmeden!





Kollajen lifleri gerginleştiriliyor

Ameliyatsız yüz germe için kullanılan cihaz cilde radyofrekans ve soğuk ultrason verilerek kollajen tabakasını ısıtmayı sağlıyor. Isınan kollajen lifleri gerginleşiyor bu da beraberinde cildin de gerilmesini, sıkılaşmasını ve eskisi gibi genç bir görünüme ulaşmasını getiriyor. Ameliyatsız yüz germeyi diğer birçok medikal estetik yönteminden ayıransa bu yöntemin hem acısız olması hem de sonuca hızlı ulaştırması.

Yapmanız gereken tek şey adım atmak!

Gergin ve genç görünen bir cilde kavuşmak için yapmanız gereken tek şey ilk adımı atıp Yıldız-Oran polikliniklerine gelmek ve konunun uzmanı olan deneyimli doktorlara ameliyatsız yüz germe seansları uygulatmaya başlamak, işte bu kadar kolay.