BATIKENT-ÇAKIRLAR BOTOKS

blog yazısı ekle !

BATIKENT-ÇAKIRLAR BOTOKS

SİZ HALA BOTOKS MUCİZESİ İLE TANIŞMADINIZ MI? – BATIKENT-ÇAKIRLAR BOTOKS

Artık botoks adını duymayan kalmadı ülkemizde. Hatta çoğu kadın sadece adını duymakla yetinmeyip en büyük kabuslarından biri olan yaşlılık belirtilerinden botoks sayesinde kurtuldu ve kurtulmaya devam ediyor. Peki, siz hala botoks mucizesi ile tanışmadınız mı? Yanıtınız hayırsa merak etmeyin, geç kalmadınız! Hemen Ankara'da bulunan polikliniklere gelerek botoks mucizesi ile tanışabilir ve aynadaki genç görüntünüz sayesinde kendinizi harika hissedebilirsiniz!





Botoks nedir?

Botoks clostridium botulinum isimli bakteriden elde edilir ve enjekte edildiği bölgeye sinirlerden gelen emirleri bloke eder. Başka bir deyişle botoks kasların kasılmasını engeller ve böylelikle yaşlılık belirtilerini geçici süre ortadan kaldırır. Botoksun yapay bir görüntüye yol açtığı iddiası ise gerçeği yansıtmıyor. Botoks konunun uzmanı olan doktorlar tarafından uygulandığında bu tip bir görüntü oluşturma riski yoktur.

Nerede yaptırılır?

Botoks tıbbi bir tedavi yöntemidir ve yalnızca doktorlar tarafından uygulanabilir. Siz de hemen Batıkent-Çakırlar polikliniklerine gelerek konunun uzmanı doktorlara botoks yaptırabilir ve yaşlılık belirtilerinden kurtularak harika bir görünüme kavuşabilirsiniz.