ANKARA BOTOKS

blog yazısı ekle !

ANKARA BOTOKS

ÜNLÜLERİN GENÇLEŞME YÖNTEMİ ARTIK HER YERDE! – ANKARA BOTOKS

Bundan birkaç sene öncesine kadar televizyonlarda, gazetelerde ya da internette botoks uygulaması ile gençleşen ünlülerin fotoğraflarına bakıp "keşke ben de yaptırabilsem" diye iç geçiriyorduk. Artık dünyanın en ünlü starlarının gençlik sırrı botoks her yerde! Yani siz de Ankara'da botoks yaptırarak hem genç hem de güzel görünme şansına sahipsiniz!



Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Botoks nedir?

Botoks Clostridium botulinum isimli bir bakteriden elde edilir ve Botoksun gençleştirici etkisinin sebebi yaşlılık belirtilerine neden olan kaslara sinir iletilerinin gelmesini, yani kasılmasını geçici bir süre bloke etmek şeklindedir. Yeri gelmişken botoks felç yapar iddiasının da gerçeği yansıtmadığını, felç olarak adlandırılan etkinin yukarıda söylediğimiz sinir iletilerini bloke etmek olduğunu da eklemeden geçmeyelim.

Botoks uygulaması sadece 15 dakika kadar sürer

Botoks işleminin uygulanması sadece 15 dakika kadar sürer ve botoks ile elde edilen etkiler ortalama olarak 6-9 ay kadar kalıcılığını korur. Siz de botoks ile hemen gençleşmek istiyorsanız Ankara polikliniklerine gelerek 15 dakikada gençleşebilirsiniz.