V SHAPE NEDİR?

blog yazısı ekle !

V SHAPE NEDİR?

Vshape cerrahi müdehale gerektirmeyen (invaziv) gençleştirme, yüz gerdirme, kırışıklık giderme, yüzü genç v şekline getirme, boyun germe, yanak kaldırma, aynı zamanda tüm bunları ağrısız acısız uygulama yöntemidir.

Vshape dünyanın bir çok yerinde uygulanan son günlerin en popüler ameliyatsız yüz gençletirme yöntemlerinden biridir. Ankara'da da vshape son zamanlarda salonumuzda oldukça tercih gören bir uygulama olmuştur.




V SHAPE NASIL UYGULANIR?

Cilde biriken iri yag dokuları ulturason dalgalarıyla parçalanır .Daha sonra termaj RF(radyo frekans)yöntemiyle parçalanan yağ dokuları gerdirilir ısıyla kolojen üretimi artar ve cild gerilir. Seans sayıları her ciltte değişmektedir. İşlem 15 günde bir uygulanır ve her seans yaklaşık 25-30dk. Sürmektedir. Uygulama sonrası akut etkisi hemen görünür.



V SHAPE KİMLERE UYGULANIR ?

Sarkmış deforme olmuş ciltlerde, sarkmış gıdı , kırışıklık problemlerinde, yerçekimine yenik düşmüş ciltlerde, cilt sıklaştırmada, cilt şekillendirmede , göz çevresi kırışıklıklarında güvenle uygulanabilir. Hiç bir yan etkisi yoktur ve her cilt tipi için uygundur.

VSHAPE FİYAT VE DETAYLI BİLGİ İÇİN ANKARADA BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ

AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIN!

VSHAPE

Yüz germe uygulamalarında estetik operasyonlara alternatif olarak gösterilen son zamanların en tercih edilen teknolojisi "ACCENT ULTRA ''Amerika ve avrupa'dan sonra artık Türkiye'de Ankara da salonumuzda ! Bu yöntemle elastikiyetini kaybetmiş, sarkmış, kırışmış ciltler ve düşük kaşlar ameliyata gerek olmaksızın gerebiliyoruz.



AMELİYATSIZ YÜZ GERME ( V SHAPE)

Ameliyatsız Yüz Germe - V Shape Nedir?

-Hiçbir ameliyata ihtiyaç duymadan yüz şekillendirme ; boyun, çene ve gıdı bölgelerini yeniden şekillendirmeye yarayan özel bir uygulamadır.

-Türkiye'ye gelişi henüz yeni sayılmakla birlikte dünyaca kabul görülmüş bir yüz germe uygulamasıdır.

Ameliyatsız Yüz Germe - V Shape Nasıl Yapılır?

-Vshape, çok büyük olan yağ yapılarına ultrason dalgaları enjekte ederek parçalıyor. Bu esnada kan, damar, sinir ve kemik hücreleri kesinlikle bir hasar almıyor çünkü ultrason dalgaları zaten onların dayanacağı şekilde ayarlanmış. Bu sayede istenmeyen yan etkilerin riskini sıfıra indirmiş oluyor.

-Vshape, ısıtıcı dalgalarla çalışmadığından yüze rahat bir şekilde kullanılabiliyor ve hiçbir şekilde herhangi bir zarar vermiyor.

Ameliyatsız Yüz Germe - V Shape Ne kadar sürer?

-Seansların süreleri 20 dakikadan oluşmakla birlikte henüz ilk seanstan ciddi derecede farkedilebilecek sonuçlar alınabiliyor. İkinci seanstan müşterilerimizi memnun etmekle birlikte kişiye bağlı olarak ortalama 4 seansta son buluyor. Bu sonuçlar kesinlikle kalıcı olup, tekrar seansı için daha sonrasında uygulamayı yaptırmanıza gerek kalmıyor. Birinci seansın ardından yapılan seanslar zaten daha sağlam olmasında bir rol oynuyor.

Ameliyatsız Yüz Germe - V Shape Acıtır mı?

-Kesinlikle herhangi bir acı hissiyatı duymuyorsunuz ve masaj rahatlığında 20 dakikalık seansınızı bitirmiş olarak çıkıyorsunuz. Yani bu konuda da kaygılanmanıza gerek yok. Her şey sizin rahatlığınızı düşünerek son teknoloji olarak tasarlanmış.

Neden VShape?

-Çünkü alternatif olarak yaptıracağınız uygulama ameliyat olacaktır. Ve günümüzde ameliyat artık ilkel olarak anılmaktadır. Ameliyat olmayı göz önüne almışsanız eğer önce Vshape'i denemenizi tavsiye ediyoruz. Sadece bir seans girseniz dahi yeterlidir. Zaten Vshape'in sonuçlarından memnun kalacağınız için büyük bir oranla ameliyattan vazgeçeçeksiniz.

-Dünya çapında Vshape uygulamasından yararlanan hastaların büyük bir çoğunluğu bundan memnun kalmış durumda. Hem kim 20 dakikalık basit bir operasyon yerine bıçak altına yatmayı seçer ki?

A Plus Beauty Club Güzellik Salonu V Shape uygulamasından işin uzmanlarınınca %100 memnuniyet politikası altında yararlanabilirsiniz.