ETLİK-KEÇİÖREN-DOLGU-DUDAK DOLGUSU

blog yazısı ekle !

ETLİK-KEÇİÖREN-DOLGU-DUDAK DOLGUSU

GENÇLEŞMENİN VE GÜZELLEŞMENİN EN KOLAY YOLU DOLGU – ETLİK-KEÇİÖREN-DOLGU-DUDAK DOLGUSU

1996 yılından beri dünyanın hemen her yerinde kullanılan ameliyatsız estetik yöntemi dolgu-dudak dolgusu artık Ankara'da! Dolguyu diğer yöntemlerden yalnızca ameliyatsız olması değil aynı zamanda çok kısa sürede uygulanması ve neredeyse tamamen acısız olması da ayırıyor. Bunun yanı sıra dolgu için kullanılan ana madde olan Hyalüronik asit zaten vücutta doğal olarak bulunan bir madde olduğu için yan etkisi olmaması ve cildi nemlendirici etkisinin de bulunması dolgunun gittikçe daha popüler bir estetik uygulama haline gelmesini sağlıyor.





Dolgu uygulaması ortalama olarak 45 dakika sürüyor

Dolgu uygulaması yapılmadan önce uygulama bölgesine anestezik kremler sürülüyor ve bu sayede uygulama esnasında acı duyulması engelleniyor. Dolgu işlemi ortalama olarak 45 dakika kadar sürüyor ve işlemin ardından hemen normal hayata dönülebiliyor. Kısacası dolgunun diğer yöntemlere kıyasla birçok avantajı bulunuyor.

Hemen yaptırabilirsiniz!

Siz de Etlik-Keçiören polikliniklerine gelerek hemen dolgu-dudak dolgusu yaptırabilir ve bu sayede hem genç hem de güzel görünmeye başlayabilirsiniz.