AYNALARA GERGİN VÜCUT GERGİN YÜZ İLE BAKALIM

blog yazısı ekle !

AYNALARA GERGİN VÜCUT GERGİN YÜZ İLE BAKALIM

Yapılan araştırmalara göre yetişkin insanların %60'ı vücudunu beğenmiyor. Doğuştan gelen bazı kusurlar biraz daha kabul görebiliyorken sonradan çeşitli nedenlerle oluşan kusurlar aynanın karşısında bulunduğumuz her an keyfimizi kaçırabiliyor. Vücudumuzla biran önce anlaşmak kendimizi özgürce izleyebilmenin keyfini yaşayabilmek adına bazı şeyleri ertelemeyelim artık ne dersiniz?





Vücudumuzda ki kusurlarla barışmayalım hanımlar onlarla anlaşalım. Bu yazıda kliniklerde en çok karşılaşılan üç vakayla özellikle vücudun hızlı bir şekilde kilo alıp vermesine bağlı vücudun yağ potansiyeli yüksek bölgelerinde özellikle de karın bölgesinde oluşan sarkmalardır. İkinci olarak bazı kadınlarda genetiksel olarak veya çoğu zaman hayatımızda eksik tuttuğumuz düzenli spor yapmamaktan kaynaklı genişlemeler ve son olarak ve en sık karşılaşılanı hemen hemen anne olacak hamile tüm kadınların karın bölgesinde oluşan çatlaklardır. Bu can sıkıcı 3 durumun çözümü adına özellikle sağlık turizminin başkenti Ankara bu konuda uygun fiyatlı ve güvenilir imkânlar sunabilmektedir.



Gitmeye karar verdiğiniz Ankara güzellik salonu sadece saatler içinde sizi özlediğiniz o eski halinize kavuşturabilir. Karın bölgesinde oluşan genişleme, sarkma ve çatlaklar vücudun kendini yenileyebilme kapasitesinin çok üstünde sorunlar olduğundan bu konuya dair büyük iradeler göstererek değiştirdiğiniz beslenme alışkanlıkları, günlerinizi saatlerinizi harcadığınız spor salonları kar etmemekle birlikte size fazladan para ve zaman kaybının yaşattığı stresle geri dönecektir.

Bu durumun sebebi ise karın bölgenizde bulunan aşırı genişlemiş ve yağlanmış deri fazlalıkları! Bu bölgelerde ki yağ fazlalıklarının bir kısmını çeşitli diyet ve egzersiz ile kilo vererek yok ettiğinizde dahi genişlemiş deri bölgeleri tekrar aynı görüntüye erişebilmek adına tetikte bekliyor olacaktır. Kapısını çalacağınız alanlarında deneyim ve ustalıklarıyla uzmanlık kazanmış Ankara güzellik uzmanı size bu konuda yardımcı olacaktır.

Liposuction yöntemi karın bölgenizle ilgili sorunlarda aşırı derecede yağlanmanın olmadığı durumlarda ilk tercihtir. Ayrıca karın bölgenizde sarkma, genişleme ve yağlanma gibi sorunların aynı anda mevcut olduğu durumlarda tek seferde kurtulmanız adına karın germe operasyonu ve liposuction operasyonlarını aynı anda uygulatabilirsiniz. Böylece daha etkin ve kaliteli bir sonuç elde edebilirsiniz.

Karın germe ameliyatlarında genellikle sarkmış ve genişlemiş halde bulunan deri fazlalıkları alınır ve karın bölgesinde toparlama ve germe işlemi yapılarak işlem tamamlanır. Karnın sürekli meyvelere benzettiğimiz göbekli ve bombe görünümü düzleştirilerek istenilen görüntü elde edilir. Ameliyattan sonra ise tedbir amaçlı olarak bir gün müşade altında kalınır.

Karın germe ameliyatında dikkat edilmesi gereken hususlar

- Yaş ile ilgili oluşabilecek komplikasyonları önlemek adına 30-60 yaş arası bu işlem için uygun yaş aralığıdır.

- Ameliyata uygunluğun tespiti açısından check-up yaptırılmalıdır.

- Doğumdan sonra vücudun kendini toparlaması ve hormonal dengenin tekrar sağlanması adına en az 12 ay beklenmelidir.

- Günaşırı pansuman yapılmalıdır.

- Günlük aktivitelerinizi kısıtlamalı dikişlerinizi germemeye özen göstermelisiniz

- Genellikle 10 gün sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz

- Yaklaşık 15 gün sonra dikişlerinizi aldırıp gergin ve sıkı karnınızın keyfini çıkarabilirsiniz.