POPO ESTETİĞİ HAKKINDA HERŞEY

blog yazısı ekle !

POPO ESTETİĞİ HAKKINDA HERŞEY

Popo, bayanlar için dış güzelliği etkili bir biçimde yansıtan, vücuda kıvrım kazandıran önemli bölgelerden biridir. Vücutta meydana gelen değişimler, kalıtsal bazı özellikler ve sağlıksız beslenme gibi etkenler, istediğiniz popo şekline sahip olmanızı engelleyebilir.

Düzgün bir popo yapısı istiyorsanız, düzenli beslenme ve spor yapmaya oldukça önem vermeniz gerekir. Fakat bütün bu gösterilen çabalara rağmen bazen, istenilen popo görüntüsüne sahip olamayabilirsiniz. İşte bu noktada Ankara Güzellik Uzmanı, popo estetiği ile size kolay ve hızlı bir şekilde çözüm yolu sunacaktır.




Neden istediğim popo yapısına sahip olamıyorum?

Bu durum bazen dikkatsizlik, bazen de elimizde olmayan sebeplerden kaynaklanabiliyor.

*Düzensiz beslenme: Düzensiz beslenme; oldukça sık karşılaştığımız selülit problemi ve düzensiz kilo alıp-verme ile sonuçlanabiliyor. Düzensiz alınan kilolar; kalçada şekil bozuklukları ve hızlı kilo verildiği takdirde kalça derisinde büzüşmeler oluşturabiliyor. Düzenli beslenmek bu sorunları yaşamanıza engel olabilir.

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


*Alınan fazla kilolar: Vücuttaki fazla kilolar, diğer bölgelerde olduğu gibi kalçada da büyüme ve genişlemeye sebep olacaktır. Kalçadan kilo vermek maalesef almak kadar kolay olmuyor ve kalça kaslarındaki genişlemenin önüne geçmek zorlaşabiliyor.

*Yer çekimi: Yer çekimi de uyguladığı kuvvet sebebiyle, diğer etkenler gibi poponun şeklinin bozulmasına ve kalça kavisinin değişmesine sebep olmaktadır.

*Yaş: Özellikle otuzlu yaşlarda popoda deforme gerçekleşmeye başlar ve güzelliğine her yaşta düşkün olan bayanlar için bu üzücü bir durumdur. Sarkma, erime vb. problemler, popo estetiğine olan ihtiyacı arttıran etmenlerdendir.


*Kalıtsal faktörler: Bazı kalçalar vücut tipine göre uyumsuz olabilir ve gösterdiğiniz çabalara rağmen bunu değiştiremezsiniz. Zayıf ya da kilolu bir vücut yapısına sahip olabilirsiniz. Herhangi bir problem olmadığını düşünüyorsanız, yine de ailenize bir göz atmanızda fayda var. Çünkü ailede çeşitli kilo problemleri yaşayan bireyler varsa, bu durum sizin de kalıtsal olarak benzer bir sorun yaşayabileceğinizi gösterir.

Popo estetiği nedir ve nasıl yapılır?

Popo estetiği; popoda bulunan büyük kasların güçlü olmasını sağlamak, dik ve kavisli görünümü korumak, sağlıklı olmanın yanı sıra, güzel bir popo yapısına sahip olmak için yapılan etkili bir çözüm yoludur. Ankara Güzellik Salonu sayesinde, vücut ağırlığına maruz kalan kalça kasları, estetik operasyonla birlikte istenilen duruşu sergilemenize yardımcı olacaktır. Hastanın ihtiyacına ve uygunluk durumuna göre seçilen yöntemler, büyütme, gerdirme, kaldırma gibi çeşitli yollarla gerçekleştirilir.

*Popo Büyütme:

Popo slikonu ya da implantlı protez ile yapılır ve kalıcı izler bırakmaz.

Anestezi kullanılan bu operasyon 90 dk. sürer ve 4-5 gün içerisinde normal yaşantınıza dönebilirsiniz.

Kas altına yağ transferi yapılır ve koşma, yatma gibi davranışları etkilemez.

*Yağ transferi:

Yeterli yağ birikimi gerektiren bu yöntem, oldukça doğaldır, kalıcı izler bırakmaz.

İşlem bitince evinize dönebilirsiniz fakat 14 gün toparlayıcı korse kullanmanız gerekir.

*Popo germe:

Çatlak ve sarkma problemlerine çözüm getirmek için bu yöntem kullanılır.

Obezite tedavisinden sonra kullanılan bu yöntem, iz bırakır.

*Popo dikleştirme ve askılama:

Geçici bir tedavi yöntemidir.

Farklı yöntemlerle uzun vadede olması sağlanabilir.

*Popo Küçültme:

Genel anestezi ile yapılan bu yöntem 120 dk kadar sürer.

Yağ alma ve lipoliz uygulanır, tedaviden sonra korse kullanılır.

*Popo kaldırma:

Askılama yöntemi ve yağ transferi birlikte kullanılır. İmplant yöntemi uygulanır.

Genel ya da bölgesel anestezi kullanılan bu yöntemde genelde iz kalmaz.

Hangi durumlarda popo estetiğine başvurabilirim?

Yaptığınız diyetlere ya da egzersizlere rağmen istediğiniz popo yapısına sahip değilseniz, sevdiklerinizden olumsuz yorumlar alıyor ve bu durumu tersine çevirmek istiyorsanız, kalıtsal özellikler nedeniyle kalça problemleri yaşıyorsanız, hem ruh hem beden güzelliği sizin için önemliyse, ikamet ettiğiniz Ankara ilinde popo estetiğine başvurabilir ve çözüm yolunu bulabilirsiniz.